Česneková omáčka

17. ledna 2008 v 22:30 |  Recepty
INGREDIENCE:3 LŽÍCE HL.MOUKY,1 CIBULE,3 STROUŠKY ČESNEKU,3 LŽÍCE ROSTLINNÉHO OLEJE,4 KULIČKY ČERNÉHO PEPŘE,SŮL,700ML VÝVARU Z MASA,ŠÁLEK SMETANY.

POSTUP PŘÍPRAVY:ROZKRÁJENOU CIBULI,ZPĚNĚNOU NA ČÁSTI TUKU,ZASYPEME MOUKOU A PŘIPRAVÍME SVĚTLOU JÍŠKU,KTEROU ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ ZALIJEME VÝVAREM.OCHUTÍME PEPŘEM A SOLÍ A ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ POVAŘÍME NA MÍRNÉM OHNI.NA ZBÝVAJÍCÍM TUKU PODUSÍME NASTROUHANÝ NEBO JEMNĚ ROZSEKANÝ ČESNEK A PŘIDÁME DO OMÁČKY.SPOLEČNĚ KRÁTCE POVAŘÍME,PROCEDÍME A PODÁVÁME K VAŘENÉMU HOVĚZÍMU,ALE I UZENÉMU MASU.OMÁČKU JE TAKÉ MOŽNO ZJEMNIT PŘIDÁNÍM ŠÁLKU SMETANY.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama