Bramboračka

17. ledna 2008 v 15:19 |  Recepty
INGREDIENCE:500G BRAMBOR,2MENŠÍ MRKVE,1KOŘEN PETRŽELE,1/2CELERU,KOUSEK KAPUSTY,1KEDLUBNA,40G HL.MOUKY,40G MÁSLA,KMÍN,SŮL,MAJORÁNKA,2STROUŠKY ČESNEKU,PETRŽELKA.

POSTUP PŘÍPRAVY:OČIŠTĚNÉ BRAMBORY A KOŘENOVOU ZELENINU PROPLÁCHNEME STUDENOU VODOU,NAKRÁJÍME NA KOUSKY A DÁME VAŘIT DO OSOLENÉ HORKÉ VODY S TROCHOU KMÍNU.PO KRÁTKM POVAŘENÍ ZAHUSTÍME SVĚTLOU JÍŠKOU PŘIPRAVENOU Z MÁSLA A MOUKY.AŽ ZELENINA ZMĚKNE,POLÉVKU ODSTAVÍME Z OHNĚ,OCHUTÍME MAJORÁNKOU A UTŘENÝM ČESNEKEM.NAKONEC PŘIDÁME NADROBNO NASEKANOU PETRŽELKU.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama