Blesková vajíčková polévka

17. ledna 2008 v 14:45 |  Recepty
INGREDIENCE:2LŽÍCE HRUBÉ MOUKY,20G MÁSLA,1CELÉ VEJCE,PETRŽELOVÁ NAŤ,1LITR(MŮŽE BÝT I VÍCE)VODY,SŮL DLE CHUTI(MOŽNO TROCHU VEGETY).

POSTUP PŘÍPRAVY:DO HRNCE DÁME MÁSLO A MOUKU A SMAŽÍME JÍŠKU.KDYŽ JE SVĚTLE HNĚDÉ BARVY,PŘIDÁME VEJCE A RYCHLE ZASMAŽÍME.VZNIKNOU I MALÉ HRUDKY,TÍM,JAK SE VEJCE ZASMAŽILA V JÍŠCE.ZALEJEME HORKOU VODOU A POVAŘÍME 5MINUT.PŘIDÁME SŮL A NASEKANOU PETRŽELKU.JE TO ZÁKLADNÍ POLÉVKA,DO KTERÉ MŮŽETE PODLE CHUTI PŘIDAT TO,CO MÁTE RÁDI(ZELENINU,MASO,UZENINU).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama