Bílá cibulová omáčka

17. ledna 2008 v 22:22 |  Recepty
INGREDIENCE:200G CIBULE,30G MÁSLA,30G HLADKÉ MOUKY,125-250ML MASOVÉHO NEBO ZELENINOVÉHO VÝVARU,1/2 SKLENICE SMETANY,ŠPETKA SOLI,ŠPETKA CUKRU.

POSTUP PŘÍPRAVY:OLOUPANOU CIBULI ZPĚNÍME NA MÁSLE,ZALIJEME 250ML VAŘÍCÍ VODY A UVAŘÍME DOMĚKKA.PAK CIBULI SPOLEČNĚ S VÝVAREM PROPASÍRUJEME PŘES SÍTO.MOUKU ROZMÍCHÁME SE STUDENÝM MASOVÝM VÝVAREM,PŘIDÁME PROPASÍROVANOU CIBULI A POVAŘÍME.DO TAKTO PŘIPRAVOVANÉ OMÁČKY VMÍCHÁME SMETANU,OCHUTÍME SOLÍ A CUKREM.OMÁČKA MUSÍ BÝT HUSTÁ.DO OMÁČKY MŮŽEME PŘIDAT ŽLOUTEK A ŠPETKU PEPŘE.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama